18 March 2010

SARMISEGETUZA VANDALIZATĂ

Welcome to my world. Enjoy!

SARMISEGETUZA VANDALIZATĂ
Dosar: Diverse — incappucciato @ 18:28

Încep prin a spune că în locul acestui articol urma să fie, aşa cum am scris în numărul 31 al revistei noastre, continuarea serialului despre Legile Universale ale Kybalionului.
O ştire ce mi-a fost trimisă printr-o adresă de internet a schimbat priorităţile şi veţi vedea de ce. Drept urmare articolul „Legea Mentalismului” ce trebuia să apară în acest număr va fi reprogramat pentru numărul din aprilie. Acum să intrăm direct în subiectul la care face referire şi titlul pe care l-aţi citit. Este vorba despre Sarmisegetuza. Şi dacă am mai scris despre sanctuarul dacic aflat acolo sus în munţi, fără să atingem corzi sensibile, de data aceasta vom spune lucrurilor pe nume pentru că altfel nu se mai poate!
Odată cu prezentul articol sperăm să stârnim o alarmă de gradul 0, cum se spune, deoarece după ce veţi citi şi vă veţi dumiri despre ce este vorba, cu siguranţă nu veţi rămâne pasivi. Cum spuneam, am primit o adresă de internet de la un coleg de redacţie, ce ducea spre site-ul unui cotidian central bucureştean, car eîn ediţia sa de Transilvania semnala un fapt extrem de îngrijorător. De altfel fotografiile alăturate vorbesc singure despre ce s-a întâmplat la Sarmisegetuza, străvechea capitală spirituală a Daciei. Am realizat o serie de investigaţii pe mai multe siteuri de internet care au preluat ştirea despre sanctuarul dacic, şi punând informaţiile cap la cap s-a conturat un tablou care demonstrează că în mod dirijat şi coordonat se atentează la originea şi spiritualitatea strămoşilor noştri geto-dacii. În urmă cu aproximativ 10 zile Nunu Brilinsky, vicepreşedintele Fundaţiei „Renaşterea Daciei” a urmărit un reportaj difuzat de o televiziune centrală din Bucureşti despre un grup de persoane care urcaseră sus la sanctuar. Vă daţi seama, o adevărată nebunie pe vremea asta de iarnă! Reportajul i s-a părut suspect şi Nunu s-a dus până la Sarmisegetuza ca să verifice dacă totul este în regulă. Ajuns acolo a rămas stupefiat. Unul dintre stâlpii calendarului sacru fusese pur şi simplu carbonizat pe dinăuntru, aşa cum puteţi vedea îb forografie, iar alţi 5 stîlpi scoşi şi distruşi de parcă nemernicii care făcuseră asta ar fi pregătit lemne de foc. (continuarea în revista COSMOS nr.32)

Share on FacebookShare on Facebook

No comments:

Followers

Blog Archive